if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Nieuwe Opel Insignia GSi }

Nieuwe Opel Insignia GSi.Verovert Nürburgring Nordschleife.

insigniagsi

De nieuwe Opel Insignia GSi is een precisie-instrument. Hij bevindt zich tien millimeter dichter bij de weg dan een normale Insignia en is minstens 160 kilogram lichter dan een Insignia OPC van de vorige generatie. De intelligente vierwielaandrijving stuurt een perfect gedoseerde hoeveelheid vermogen naar elk wiel dankzij de koppelvectoring. Hierdoor wordt het rijgedrag nog verbeterd en irritant onderstuur geëlimineerd. De Michelin Pilot Sport 4 S-banden op velgen van 20 inch (optioneel) leveren uitstekende grip, terwijl de krachtige Brembo-remmen korte remafstanden en maximale veiligheid garanderen. Verder zijn de directe besturing, de afstelbare schokdempers en de motor- en transmissieregeling onderling verbonden en reageren ze in de modus Sport uiterst scherp, wat de wagen hoogst aantrekkelijk maakt voor de liefhebbers van een moderne, uiterst efficiënte sportberline. Een “Connoisseur’s Choice”-versie die het kwaliteitslabel ‘Getest op de Nürburgring’ draagt, want elke sportieve Opel wordt nauwgezet afgesteld op de legendarische Nordschleife.

“De lichtgewicht architectuur, het uitstekende chassisontwerp met opgewaardeerde demperhydraulica en softwareafstelling, de unieke vierwielaandrijving en de performante banden maken de GSi exact zo precies en scherp als wij wilden”, zei Volker Strycek, Opel Director Performance Cars & Motor Sport, na de testritten. “De resultaten spreken voor zich. In de nieuwe Insignia GSi kan ik een ronde op de Nordschleife tot twaalf seconden sneller afleggen dan in de krachtigere OPC-voorganger. Uiteraard drijf ik de auto iopn elke centimeter van het parcours tot het uiterste. Zodra het traject veeleisender wordt, bijvoorbeeld in de bochten of op de stukken met weinig wrijving, d.w.z. wanneer de auto bijzonder wendbaar en precies moet reageren, is de GSi duidelijk sneller en gemakkelijk te controleren.”

De nieuwe Opel Insignia GSi is verkrijgbaar als sportberline of in de nog meer gezins­vriendelijke breakversie Opel Insignia GSi Sports Tourer.

 insigniagsi

Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek de nieuwe Insignia GSi.
Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek de nieuwe Insignia GSi.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens